1)
Kardio zalezi ciste na tve volbe. Osobne si myslim, ze kombinace obojiho za tyden neni nic zleho. Ja mam treba HIIT kazdy den, kdy posiluju s cinkama. 1x do tydne mam beh 8km a 1x do tydne mam 1,5 hod plavani, kdy se pokazde pokazde snazim uplavat min o 1 bazen vice jak minuly tyden.
2)
Od kdy se povazujou "Ovesne vlocky" za zdroj bilkovin ?? V ovesnych vlockach je na 100g pouhych 13g bolkovin a 63g sacharidu. Vcelku dosti by me zajimal tvj nacrt alespon jednoho dne s rozpisem hodnot.
3)
Promin, ale asi jsem spatne pochopil nadpis tohoto bodu. Trochu mi nejde do hlavy pouziti vicekloubovych cviku na bricho. Rad se necham poucit.
Pokud chces hubnout, tak nelze hubnout jen lokalne. Doporucene je zamerit cviceni na 3 nejvetsi svalove partie.
Ideal je 60min cviceni 3-4 serie po 8-15 opakovani + 30min aerobni na zaver.
4)
Tomu bych moc neveril, ze kdyz se ze me stane "vodnik" ze to bude mit takove ucinky. Rika se, ze pit 2-2.5l vody denne je zaklad. Osobne piju jako zaklad 3l na den, pokud svicim tak az 4litry. Vice si myslim, ze je zbytecne
5)
Myslim si ze to je zbytecnost. Nejlepsi a nejlevnejsi hubnouci kombinace je kava a zeleny caj, ktere spolu reaguji skoro stejne vykone jako jiny chemicky vyrobeny "spalovac" tuku.
6)
Protein se po treninku nepije proto, protoze obsahuje podstatnou cast prijmu bilkovin a pokud bys to udelal, tak si to telo rozlozi do formy energie, po ktere po treninku doslova hladovi. Je spravne min 45-60min po terninku nejsit. Vyjimku vsak tvori sacharidak, nebo jina forma doplneni sacharidu pro energii. Co se tyce vody, tak na tu zadny zakaz neplati. Naopak, behem treninku je nutne pit a dokonce jsem nekde i cetl doporuceni vypit pri treninku min 1l vody.
Snad jsem nic nevynechal a snad jsem nenapsal nejakou hloupost..