na smazání

Všechny možné i nemožné druhy tréninků a cviků

Re: Břicho

Příspěvekod jerry » čtv 17. říj 2013 13:00:36

1)
Kardio zalezi ciste na tve volbe. Osobne si myslim, ze kombinace obojiho za tyden neni nic zleho. Ja mam treba HIIT kazdy den, kdy posiluju s cinkama. 1x do tydne mam beh 8km a 1x do tydne mam 1,5 hod plavani, kdy se pokazde pokazde snazim uplavat min o 1 bazen vice jak minuly tyden.

2)
Od kdy se povazujou "Ovesne vlocky" za zdroj bilkovin ?? V ovesnych vlockach je na 100g pouhych 13g bolkovin a 63g sacharidu. Vcelku dosti by me zajimal tvj nacrt alespon jednoho dne s rozpisem hodnot.

3)
Promin, ale asi jsem spatne pochopil nadpis tohoto bodu. Trochu mi nejde do hlavy pouziti vicekloubovych cviku na bricho. Rad se necham poucit.
Pokud chces hubnout, tak nelze hubnout jen lokalne. Doporucene je zamerit cviceni na 3 nejvetsi svalove partie.
Ideal je 60min cviceni 3-4 serie po 8-15 opakovani + 30min aerobni na zaver.

4)
Tomu bych moc neveril, ze kdyz se ze me stane "vodnik" ze to bude mit takove ucinky. Rika se, ze pit 2-2.5l vody denne je zaklad. Osobne piju jako zaklad 3l na den, pokud svicim tak az 4litry. Vice si myslim, ze je zbytecne

5)
Myslim si ze to je zbytecnost. Nejlepsi a nejlevnejsi hubnouci kombinace je kava a zeleny caj, ktere spolu reaguji skoro stejne vykone jako jiny chemicky vyrobeny "spalovac" tuku.

6)
Protein se po treninku nepije proto, protoze obsahuje podstatnou cast prijmu bilkovin a pokud bys to udelal, tak si to telo rozlozi do formy energie, po ktere po treninku doslova hladovi. Je spravne min 45-60min po terninku nejsit. Vyjimku vsak tvori sacharidak, nebo jina forma doplneni sacharidu pro energii. Co se tyce vody, tak na tu zadny zakaz neplati. Naopak, behem treninku je nutne pit a dokonce jsem nekde i cetl doporuceni vypit pri treninku min 1l vody.

Snad jsem nic nevynechal a snad jsem nenapsal nejakou hloupost..
Jerry
jerry

Příspěvekod jiri1995 » čtv 17. říj 2013 15:11:14

...
Naposledy upravil jiri1995 dne čtv 30. lis 2017 12:09:39, celkově upraveno 1
jiri1995

Příspěvekod jerry » čtv 17. říj 2013 17:14:58

add 1)
Ja cvicim HIIT celkem 4x tydne... a vubec mi to nevadi.. od mala jsem byl sportovne zalozeny dric.. vytrvalec a pro sportovni uspechy jsem byl schopny se roky pripravovat.. takze mi to neprijde jako az tak tezky :) a lehke kardio 2x tydne beru jako takovy relax, coz malo kdo bere stejne :)

add 3)
myslim si ze hubnout a pritom cvicit objemovy trenink mi prijde dosti kontraproduktivni.. viz take muj priklad serie a opakovani.. coz je silovy priklad posilovani.. oproti objemovemu treninku kdy cvicis max 8 opakovani s tezkymi vahami...
Jerry
jerry

Příspěvekod fit-kul » ned 20. říj 2013 12:08:33

Jakýkoliv zdroj bílkovin pocházející z rostlinných zdrojů se všeobecně nepovažuje za vyvážený zdroj všech potřebných aminokyselin - to získáš pouze ze živočišných zdrojů. Proto se do celkového příjmu bílkovin počítá pouze maso, mléčné výrobky, vejce...

Pojem vícekloubové cviky (jak je již patrné z názvu) označuje takové cviky, při kterých se zapojí více kloubů (dřep x předkopávání) - zjednodušeně řečeno - více svalových skupin.

Protein po tréninku při snaze o hubnutí? Já říkám proč ne. Samozřejmě, že tělo nejdříve uspokojí své potřeby po energii (samozřejmě přes játra), ale zbytek konzumovaného proteinu již plní svůj původní účel. Výhoda: přesné množství dodané energie, které si řídí samo tělo.
fit-kul
Administrátor

Re: na smazání

Příspěvekod weevle » čtv 07. říj 2021 4:18:21

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
weevle

PředchozíDalší

Zpět na Trénink a cviky