A každý kulturista je v podstatě hypochondr neznám nikoho, kdo by si nestěžoval na nějaké bolístky
Chtěl jsem se zeptat: Když dělám mrtvý tah širokým úchopem a mám ruce nadhmatem tak jak mám zabránit vypadávání osy, respektive činky z rukou, které se dostaví tak při 4-5 opakování s těžkou váhou?
Byli mi doporučeny trhačky od kamaráda, ale já si je nechci kupovat, protože se třeba po třech měsících můžou utrhnout a taky se mi zdá, že ten cvik šidí a prostě jsem zastáncem toho, že tu činku musíte držet vlastní silou, bez těchto "blbinek" ...Váš názor?
jiri1995 píše:Díky za postřeh...
Takže tak jak jsem to myslel já je asi špatně...Myslel jsem, že u tohoto cviku musíš bejt pořád narovnanej, tj. že se nesmíš předklonit a tahat kladku jenom rukama, což je zřejmě blbost, protože tím zapojuješ bicepsy.
PS: Jerry, píšeš někdy články sem na web? (Jestliže ne, tak bys to mohl zvážit, protože by pak byl fitkul.cz o něco zajímavější...) Co se týče mne tak ano.
jiri1995 píše:V poslední době mně všechno bolí (loketní úpony, kolenní vazy, ramenní vazy) a vůbec nevím čím to je!?![]()
Rozcvičuji se před tréninkem buď a) šlapáním na Rotopedu (10 minut) a nebo skákáním přes švihadlo a pak dynamicky "švihám" dolními i horními končetinami a když skončím trénink, tak provedu strečink del jedné knihy (která je o józe a o domácímu protahování).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků