krátká prsa/kůže navíc na břiše

Co se nevešlo výše

krátká prsa/kůže navíc na břiše

Příspěvekod panDEXTER » ned 22. črc 2012 17:56:18

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, ale nevím jestli mě pochopíte. Jde mi o to, že mám prsa jakoby krátký (stažený) a chtěl bych abych je měl prodloužené (velkou plochu) jak toho docílit ? Díky

a ještě jeden dotaz. Břicho mám pevné a cvičím na něj dost, ne že bych byl přímo tlustej sem hubenej ale na břiše mám prostě kůži místo toho aby ho měl pevné. Přitom když břišní svaly zatnu mám je tvrdé. Jde to nějak shodit cvičením aby kůže zmizela a měl sem pevné břicho ? Díky všem za reakce
panDEXTER

Re: krátká prsa/kůže navíc na břiše

Příspěvekod fit-kul » pon 23. črc 2012 9:26:35

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, ale nevím jestli mě pochopíte. Jde mi o to, že mám prsa jakoby krátký (stažený) a chtěl bych abych je měl prodloužené (velkou plochu) jak toho docílit ? Díky

Ideálně posilováním. Kdyžtak pošli foto...

a ještě jeden dotaz. Břicho mám pevné a cvičím na něj dost, ne že bych byl přímo tlustej sem hubenej ale na břiše mám prostě kůži místo toho aby ho měl pevné. Přitom když břišní svaly zatnu mám je tvrdé. Jde to nějak shodit cvičením aby kůže zmizela a měl sem pevné břicho ? Díky všem za reakce

I když máš na sobě minimum tuku, stále můžeš mít dost vody v podkoží. To lze částečně vyřešit úpravou stravy. Popř. zvětšit objem svalové hmoty - zvýrazní se i svaly na břichu.
Kdyžtak pošli foto...
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod panDEXTER » pon 23. črc 2012 10:17:10

Díky za rychlou odpověď

prsa posiluju, ale přijde mi, že sval roste jen ten "vrchní" (jakoby od podpaží) a dole pod bradavkou nemám nic. Tak jestli není cvik který mi prsa stahuje a neměl bych ho vynechat. Na prsa se snažím vždy když je cvičím cvičit jiné cviky ať už jen změnou ve sklopení lavice...tak jestli mám nějaký cvik vynechávat a spíš preferovat jiný
panDEXTER

Příspěvekod fit-kul » úte 24. črc 2012 20:31:44

Na prsa se snažím vždy když je cvičím cvičit jiné cviky ať už jen změnou ve sklopení lavice...tak jestli mám nějaký cvik vynechávat a spíš preferovat jiný

Možná chyba vězí ve špatném provedení cviků např. bench-pressu (podívej se do databáze cviků na správné provedení, popř. http://www.fit-kul.cz/jak-na-bench-press).
Zkus také zařadit rozpažky, peck-deck a celkově jednoruční činky. Dávej pozor na příliš velkou váhu činky - snaž se procítit procvičovaný sval. Střídej různé počty opakování (tj. cca do 5op a např. do 10-12op). Správně se stravuj a měj dostatek odpočinku...
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod verszer » sob 01. čer 2019 12:45:45

verszer

Příspěvekod warjunki » sob 27. bře 2021 17:10:03

warjunki

Příspěvekod weevle » pát 24. zář 2021 21:19:00

weevle

Příspěvekod weevle » pon 11. říj 2021 20:08:07

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
weevle

Zpět na Ostatní