Sem v tom nějak začatečnik, nějaky rady ohledně hubnuti ? Docela by mi bodl přiklad jidelničku co vynechat, co jist, jak často v jakym množstvi a tak
fit-kul píše:Ahoj,
napiš trochu více o sobě, tj. věk, výška, váha, současný jídelníček a tréninkový plán, popř. nahoď foto.
Takže včera byla váha 83,9 Kg
Teprve tento týden sem jakš takš pochopil co a jak jíst, apod. takže počítám příští měsíc s lepšími výsledky, bohužel se mi včera se mi koleno prohlo jinak než by mělo tak nevím jak dlouho si nezasportuju..
JInak co můžu jít mezi těmi 2-3h intervalama když budu mít hlad
a kolik hodin před spaním si můžu dát jídlo když mám ještě hlad (vždycky tuňák ve vlastni šťávě nebo 250g měkkyho tvarohu)
Maliny teďka asi nikde neseženu, že?
Jinak neznáte nějakej dobrej vyzkoušenej spalovač ? Teď když už mám vyřešenou stravu apod. nemusely by to být vyhozeny penize
David95 píše:Mohl bys mi prosimtě přibližit, jak pomáhá kofein při hubnuti? Hodněkrát sem o tom slyšel ale vždycky sem si říkal že je to jenom odstranění vody z těla a lidi si pak myslí, že hubnou.
1) Jíst Bílý jogurt (http://www.kaloricketabulky.cz/olma-sil ... urt-light/) 3x denně (ráno, odpoledne, večer) nebo ne ?
2) K čemu je vlastně užitečný cvičení v mikině a teplákách?
3) Jak snížit vodu v těle (napadá mě, že pomocí otázky č. 2). Mám jí v sobě o 5-6% víc a nevím jak se jí trvale zbavit..
Jinak, abych se pochlubil, tak i k mymu velkymu překvapení jsem od středy do pondělí (5 dní) shodil 1,4 kg tuku a přibral 0,7 kg svalové hmoty a to teda aspoň podle mě není špatný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník