Guy Cisternino bourá maso
Pokud jste se někdy zamýšleli nad tím, odkud se bere maso, které si kupujete v supermarketech zabalené v úhledných balíčcích, tak se podívejte na toto video, kde Cisternino a jeho rodina demonstrují jednotlivé druhy masa při bourání čerstvě ulovených jelenů.
Guy Cisternino reaguje tímto videem na dotazy některých fanoušků, jaké hovězí maso využívá ve své kulturistické přípravě. A jak sám říká, rozdíl mezi jelenem a hovězím je pouze v chuti.
Svíčková, roštěnec, panenka. To jsou jedny z nejkvalitnějších a také nejchutnějších mas a přitom mnozí ani vůbec netuší, odkud vůbec pocházejí.
A nenechte se zmást prostředím, kde Guyova rodina zpracovává maso, ač se může na první pohled zdát, že se jedná o klasické řeznictví, ve skutečnosti je to „obyčejná“ garáž.
Guy Cisternino bourá maso
Zdroj: flexonline.com









