Guy Cisternino bourá maso


Autor: fit-kul | 03.12.2012 07:48 | Komentářů: 0 | Seznam novinek

Pokud jste se někdy zamýšleli nad tím, odkud se bere maso, které si kupujete v supermarketech zabalené v úhledných balíčcích, tak se podívejte na toto video, kde Cisternino a jeho rodina demonstrují jednotlivé druhy masa při bourání čerstvě ulovených jelenů.  

 

Guy Cisternino reaguje tímto videem na dotazy některých fanoušků, jaké hovězí maso využívá ve své kulturistické přípravě. A jak sám říká, rozdíl mezi jelenem a hovězím je pouze v chuti.

 

Svíčková, roštěnec, panenka. To jsou jedny z nejkvalitnějších a také nejchutnějších mas a přitom mnozí ani vůbec netuší, odkud vůbec pocházejí.

 

A nenechte se zmást prostředím, kde Guyova rodina zpracovává maso, ač se může na první pohled zdát, že se jedná o klasické řeznictví, ve skutečnosti je to „obyčejná“ garáž.

 


 

Guy Cisternino bourá maso

 

Zdroj: flexonline.com

Komentáře


Nový komentář mohou vložit pouze přihlášení uživatelé.
Banner

Nejnovější profily

AnonymousAnonymous16.08.2017
KamčaKamča01.01.2016
LucieS1711LucieS171107.02.2014
MartinVanaMartinVana06.12.2013

Nejnovější galerie

Milo 2013Milo30.08.2013
na dovolenéNale20.06.2013
ShybyMilo19.02.2013
ShybyMilo19.02.2013

Komentáře

CKD - cyklická ketogfit-kul • 24.07. 16:26

Hodnoty cukru jsou napsány v článku...

CKD - cyklická ketogVIET • 14.07. 22:44

je tedy limit kolik bych měl příjmout těch cukrů v ten carb up den ?

Bojové umění Pencak kihu • 30.06. 22:48

Ahoj, vím že je to už nějakou dobu co článek vyšel nic méně bych měl vážný zájem o nějaký seminář id

CKD - cyklická ketogfit-kul • 22.03. 15:13

6+2 - klidně ano, pohlídej si ketózu testem...

CKD - cyklická ketogEroll.61 • 17.03. 04:08

Dobrý den. Posiluji cca 6 let a vždy jsem jezdil sach. vlny. Z hlediska dodržování, únavy atd atd js

Návštěvnost webu

Online návštěvníků: 5 , registrovaných: 1