Peklo na talíři: Vepřové konzervy


Autor: fit-kul | 05.11.2012 07:36 | Komentářů: 0 | Seznam novinek

Známe to všichni. Člověk přijde domů a nemá chuť a ani čas připravovat nějaké kvalitní jídlo, tak začne prohlížet zásoby ve špajzu a hledá něco k snědku.  A hle, co se to tam krčí v rohu? Masová konzerva! Na nic se nečeká a ihned se otevírá v naději chutné krmě, kterou podporují dřívější vzpomínky na kvalitu obsahu těchto konzerv. Ale jaké to je zklamání, kdy se po otevření objeví na povrchu pouze velké množství tuku nebo v tom horším případě nevábná vůně. 

 

Není žádným tajemstvím, že dřívější kvalita obsahu konzerv všeobecně, byla na mnohem vyšší úrovni, než je dnes. A právě s výběrem té nejlepší masové konzervy vám může pomoci internetový pořad Peklo na talíři.

 


 

Peklo na talíři: Vepřové konzervy

 

Zdroj: stream.cz

Komentáře


Nový komentář mohou vložit pouze přihlášení uživatelé.
Banner

Nejnovější profily

AnonymousAnonymous16.08.2017
KamčaKamča01.01.2016
LucieS1711LucieS171107.02.2014
MartinVanaMartinVana06.12.2013

Nejnovější galerie

Milo 2013Milo30.08.2013
na dovolenéNale20.06.2013
ShybyMilo19.02.2013
ShybyMilo19.02.2013

Komentáře

CKD - cyklická ketogfit-kul • 24.07. 16:26

Hodnoty cukru jsou napsány v článku...

CKD - cyklická ketogVIET • 14.07. 22:44

je tedy limit kolik bych měl příjmout těch cukrů v ten carb up den ?

Bojové umění Pencak kihu • 30.06. 22:48

Ahoj, vím že je to už nějakou dobu co článek vyšel nic méně bych měl vážný zájem o nějaký seminář id

CKD - cyklická ketogfit-kul • 22.03. 15:13

6+2 - klidně ano, pohlídej si ketózu testem...

CKD - cyklická ketogEroll.61 • 17.03. 04:08

Dobrý den. Posiluji cca 6 let a vždy jsem jezdil sach. vlny. Z hlediska dodržování, únavy atd atd js

Návštěvnost webu

Online návštěvníků: 5 , registrovaných: 1