Peklo na talíři: Vepřové konzervy
Známe to všichni. Člověk přijde domů a nemá chuť a ani čas připravovat nějaké kvalitní jídlo, tak začne prohlížet zásoby ve špajzu a hledá něco k snědku. A hle, co se to tam krčí v rohu? Masová konzerva! Na nic se nečeká a ihned se otevírá v naději chutné krmě, kterou podporují dřívější vzpomínky na kvalitu obsahu těchto konzerv. Ale jaké to je zklamání, kdy se po otevření objeví na povrchu pouze velké množství tuku nebo v tom horším případě nevábná vůně.
Není žádným tajemstvím, že dřívější kvalita obsahu konzerv všeobecně, byla na mnohem vyšší úrovni, než je dnes. A právě s výběrem té nejlepší masové konzervy vám může pomoci internetový pořad Peklo na talíři.
Peklo na talíři: Vepřové konzervy
Zdroj: stream.cz









