ještě posledni otazka co kdyby zkusila 3denni vlny 70-140-200? děkuji
Ramona79 píše:jo ještě prosim jaky mate nazor na brambory?
sach,bílk,tuků se nedá dodržet energetická hodnota. Na druhou stranu jsem v několika článcích četla (ne zde na serveru), že by se při daných hodnotách měla dodržovat hodnota alespoň 1200kcal (tedy těch cca 5000kJ), tak mi to přišlo trochu divné![]()
Říkala jsem si, jestli to třeba opravdu nenahrazovat bílkovinami (tzn. v nízkosacharidové dny jíst o to více bílkovin a vysokosacharidové zase běžnou dávku (tzn. třeba ten 1g/kg).
Ale v hlavě mi hlodá ještě víc věcí:
1) Přestože se mluví o vlnách, hodně lidí dává po dni s nejvíce sacharidy den s nejméně sacharidy, ale nemělo by to k té nejmenší hodnotě pomalu klesat?
2) Když už jsem napsala 'pomalu' klesat, tak je lepší brát schody po 50g sacharidů nebo 100g sacharidů?
Zatím jsem si to vymyslela takhle: 50-100-150-200-250-300, přičemž 300g (haha, i 250g) jsem napsala jen se sebezapřením a moje hubnoucí ego doufá, že to tady zatrhnete, než se k tomu dostanu.
Cvičení - doprava do školy a z ní na kole (dohromady 1,5 h) + doma posilování (doma s činkama, ale zatím se dokážu zničit tak, že schody "cítím" ještě dva tři dny atp.) nebo občas HIIT, sem tam basket, uvažuju o přidání krátkého výběhu na lačno a na pohodu. Rest tak 1x týdně.
Bílkoviny tak 130g, tuky 30g, vody spouuustu, vitamín C.
Je to takhle v pořádku nebo je vhodná nějaká úprava?
Zatím jsem na začátku první vlny, ale překvapilo mě, jak bylo jednoduché mít 50g sacharidů, žádný hlad a cvičení taky v pohodě, přestože den předtím nebyla žádná přežíračka a lá "naposledy se našoupnu, když začínají vlny".Ani jsem neměla chuť na sladké, dokonce jsem se cítila živější, taková "neuspanější", což bylo fajn po celý den, akorát ne večer při dlouuhém usínání.
Byla bych schopná se dokonce upsat k tomu, že sacharidy vlastně vůbec nepotřebuju a nechci.Tolik jen k dojmům, co jsem se chtěla trochu svěřit.
Děkuju za odpovědi na otázky a omlouvám se za takový dlouhý žblept, holt nezapřu, že patřím k vykecávavějšímu se pohlaví...!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků