Hubnutí břicha

Hubnu, hubneš, hubneme

Hubnutí břicha

Příspěvekod dawe22 » sob 06. dub 2013 12:28:26

Zdravím, potřeboval bych radu. Chtěl bych zhubnout přebytečný tuk na břichu, hlavně ve spodní části. Četl jsem že hlavním úspěchem při hubnutí je jídelníček, ten buhužel ale ovlivnit nemůžu přes týden jsem na Internátu proto ho moc neovlivním. Do posilovny chodím pravidlně 3 týdně už alespoň půl roku, výsledky na všech partiích jdou vidět, ale to břicho pořád ne. Ne že by žádný výsledek nebyl je, ale je schovaný pod tukovou vrstvou. Dále chodím plavat každý čtvrtek. Zajímalo by mně jestli bez jídelníčku je šance se přebytečného tuku nějakým cvičením zbavit? Mám 185/85. Díky za odpověď.
dawe22

Re: Hubnutí břicha

Příspěvekod fit-kul » sob 06. dub 2013 15:48:21

Tak to tě asi zklamu - stravu nejde nijak "přecvičit".

Vím, že na intru je to docela džungle, ale pokud budeš chtít, všechno jde (a pokud máte v kuchyňce alespoň vařič, tak jseš za vodou) - kuřecí maso s rýží dokáže uvařit opravdu každý ;)
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod boneiii » pon 14. dub 2014 17:30:14

Ahojky jestli teda můžu poradit tak já měla dlouho problémy s váhou která mi skákala nahoru a zase dolů. Byla jsem už celkem neštastná, hodně jsem začala běhat a taky jsem začala jíst podle jídelníčku. Jelikož jsem neměla hodně peněz na výživového poradce tak jsem zvolila pouze jídelníček který dodržuji a hubnu. Jestli chceš mrkni se na ... a uvidíš. Každopádně na mě to fungovalo. ;)
boneiii

Příspěvekod warjunki » pon 29. bře 2021 13:27:24

warjunki

Příspěvekod weevle » stř 13. říj 2021 0:37:23

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
weevle

Zpět na Hubnutí a diety