jiri1995 píše:fit-kul píše:No, tady se do toho někdo pustil s pořádnou vervou... moc pěkné váhy - klobouk dolů...
Tak to děkuji...![]()
-----------------------------------------------------
Mám ještě tyto otázky:
Přibližně dva týdny mě bolí při hlubokém dřepu v pravém tříslu, nevíte o co může jít ?
Už celkem dlouhou dobu mám dost citlivý vnitřní roh pravého palce u nohy i na jemné ťuknutí např. o schod nebo, když si omylem kopnu tou stranou do levé paty, o co se může jednat?
(Jinak ty spodní záda ještě pořád mírně pobolívají, snad mi pomůže ortoped v pondělí, ke kterému jsem objednaný...(
Bolest v pravém tříslu může být od svalů (ať už od namoženého, či natrženého svalu), útlaku nervů, nebo dokonce i kýla. Možností je spousta.
Nevím, co myslíš tím „vnitřím rohem palce“, ale opět - může jít o natažené vazy, natržené vazy, nebo klidně i zlomeninu. Stejně tak to může být jakýkoliv jiný problém.
Na přesnější diagnózu by bylo třeba více informací a vyšetření. Takhle ti jen můžu poradit - nedělej, co tě bolí a snad to časem přejde.
Co se týče zad - už ti dělali rentgen? Můj osobní tip je, že to bude rozhozené křížo-kyčelní skloubení.