potřeboval bych poradit jak dál. po dosažení určitého obvodu kolem paže a hrudníku se růst zastavil. zkoušel jsem jiné cviky, jiné váhy, jiné intervaly mezi cvičeními, nic nepomohlo. je fakt, že do té doby mě životospráva moc nezajímala. až pak jsem si přečetl něco o jídle, sacharidech, bílkovinách. zkoušel jsem dodržovat aspoň 70-80 gramů bílkovin denně (vážil jsem 105kg) a asi tak 200-250 gramů sacharidů, převážně ovesné vločky a rýže. taky jsem začal víc jíst obecně. ale zatímco na paži a na hrudníku přibyl jeden centimetr, naprosto výrazně se zvětšil bachor. břicho už se tomu nedá říkat. napadlo mě, jestli bych místo procvičování celého těla neměl cvičit dva tři cviky denně. mohl bych tak snížit denní příděl sacharidů (doufám). domnívám se, že ten bachor se zvětšil jen kvůli dávce sacharidů. nebo změnit úplně cvičení a cvičit cviky na rýsování. v tom případě ale vůbec nevím, jak je to s dávkou bílkovin a sacharidů. všude se píše, kolik toho musím spořádat při objemovém cvičení, ale nikde nevidím kolik sacharidů a bílkovin při rýsování. 
děkuji za všechny odpovědi.