Trenink - Tomáš

Pochlubte se vaším tréninkem

Re: Trenink - Tomáš

Příspěvekod fit-kul » stř 30. lis 2011 19:05:39

Vysledek? Doporučeni abych přestal nabírat/přibírat a abych začal shazovat a to mi bylo doporučeno s durazem :|

- doktoři (obvoďáci) všeobecně nejsou nikdy nadšeni z jakéhokoliv sportu - čím to asi bude?!? :lol:

Mam vysoky tlak. BMI 32,19. Vysoky cholesterol. - je mi 16 a tak fakt dam na doporučeni me doktorky a pojedu spalovačku, i když z toho nejsem zrovna dvakrat nadšen.

- tobě je 16 let?????? Kurňa já myslel (dle prof. fotky), že ti je min. přes 20

- a přesná hodnota tlaku? Lehká, střední, těžká hypertenze? Máte vysoký tlak v rodině? Kouříš? Máš nemocné ledviny či srdce nebo jsi prostě klasický "hypertenzista"?

- hodnoty BMI ber s velkou rezervou, BMI nepočítá se zvýšenou svalovou hmotou (přesnější měření tuku-bodystat)

- jinak vysoký cholesterol a krevní tlak velmi dobře ovlivníš úpravou stravy

Možna si teď budete myslet že sem sráč co nevydrží 12 týdnu u jednoho treninku a nebo že prostě nedávám trenink a tak se vymlouvam... Ale můžete mi věřit že tak to není.

- neboj to si opravdu, ale opravdu nemyslím ;)

Cíl :arrow: 100kg tedy BMI 27,99 a jako vždy, bez většího ubytku svalove hmoty.

- jak jsem již napsal, BMi není pro nás "lamače železa" ideální měřící hodnota - řiď se váhou a fotkama před a po a samozřejmě vlastním pohledem do zrcadla

To co mi řekla doktorka se mi nelíbilo, i když na takove "kecy" nedal, tohle sem si vzal k srdci..
tak že zase hezky od začátku.. :x :cry:

- doktoři (dokonce i ti obvodní) by se měli poslouchat, ale musíš také zapojit vlastní hlavu/znalosti

Jak začít se spalovacím treninkem, kdy nasadit spalovače a jaky trenink jet? Díky předem :?

- rýsovačka v zimním období (a zvlášť před vánocema :lol: ) - to není zrovna nejlepší, budeš muset vynaložit větší úsilí při hubnutí
- spalovače jsou fajn, ale ber je pouze jako takovou třešinku na dortu (zkus jet ze začátku "čistě", pokud se hubnutí zastavý - teprve poté je nasaď - kofein, synephrin či různé kombinace: s nimi mám dobré výsledky)

- názory na zvolení správného tréninku (pro hubnutí a zachování svalové hmoty) se velmi různí - někdo ti doporučí fullbody a někdo split, a počet opakování a zvedaná váha je na minimálně dvoustránkovou "rozpravu"
- ze zkušenosti ti mohu doporučit nízký počet opakování a poměrně vysoké váhy u základních cviků (dřep, MT, bench) a doplňky dle pocitu

- jinak základem hubnutí je mít větší výdej energie než máš příjem - toho nejlépe dosáhneš úpravou stravy (dieta-ale teď před vánocema, to je sebevražda) a zařazení aerobní aktivity (buď samostatně či po tréninku)
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod tomas66 » čtv 01. pro 2011 15:22:03

- tobě je 16 let?????? Kurňa já myslel (dle prof. fotky), že ti je min. přes 20

jo jo, je mi 16 :D.. tohle slychavam často :lol: :)

- a přesná hodnota tlaku? Lehká, střední, těžká hypertenze? Máte vysoký tlak v rodině? Kouříš? Máš nemocné ledviny či srdce nebo jsi prostě klasický "hypertenzista"?

přesnou hodnotu ti neřeknu, přišti tyden se zeptam, to jdu zase na kontrolu (tlaku), bo si to přesně nepamatuju a nechcu šiřit bludy :)
kuřak sem, ale jenom lehce (5-8 cigaret) ale už s tim přestavam.. momentalně si dam 1 až 3 za den.

ledviny ani sedce nemocne nemam (aspon teda o ničem nevim), naštěstí

v rodině vysoky tlak ma babička, spiš čeho se obavam tak v rodině mame prostě nadvahu.

rýsovačka v zimním období (a zvlášť před vánocema ) - to není zrovna nejlepší, budeš muset vynaložit větší úsilí při hubnutí

To jsou i moje slova :lol:

- spalovače jsou fajn, ale ber je pouze jako takovou třešinku na dortu

jj s tim taky počítam ;)
tomas66

Příspěvekod fit-kul » pát 02. pro 2011 19:01:00

kuřak sem, ale jenom lehce (5-8 cigaret) ale už s tim přestavam.. momentalně si dam 1 až 3 za den.

:arrow: tsts---kouření škodí zdraví (a leze to do peněz)

Ps: prej lehce-5-8 cigaret denně :roll: :lol:
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod tomas66 » sob 03. pro 2011 20:54:48

Ps: prej lehce-5-8 cigaret denně

No dovol :lol: :lol: teď už přestavam :) ...
tomas66

Příspěvekod verszer » ned 23. čer 2019 18:18:56

verszer

Příspěvekod warjunki » pát 26. bře 2021 12:00:47

warjunki

Příspěvekod weevle » ned 10. říj 2021 16:10:22

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
weevle

Předchozí

Zpět na Tréninkové zápisky