na smazání

Co, kdy a jak správně jíst

na smazání

Příspěvekod jiri1995 » stř 06. úno 2013 16:28:22

...
Naposledy upravil jiri1995 dne čtv 30. lis 2017 12:33:02, celkově upraveno 1
jiri1995
 
Příspěvky: 203
Registrován: stř 21. lis 2012 15:06:49

Re: Jak to je vlastně s ovocem?

Příspěvekod fit-kul » čtv 07. úno 2013 16:25:56

Samozřejmě, že i ovoce by se mělo konzumovat s mírou - přece jen je to vydatný zdroj energie.

Nicméně, pokud v nějakém časopise bylo opravdu psáno:
fruktózu (viz. mnohosacharid), která je tak zákeřná na břišní svaly tak, že je napadá a tedy ničí
...tak vřele doporučuji takovýto "zdroj informací" vyhodit do koše.
Uživatelský avatar
fit-kul
Administrátor
 
Příspěvky: 721
Registrován: ned 12. čer 2011 19:49:59


Re: na smazání

Příspěvekod verszer » ned 09. čer 2019 18:47:19

verszer
 
Příspěvky: 20941
Registrován: pát 26. dub 2019 9:29:26




Re: na smazání

Příspěvekod weevle » čtv 14. říj 2021 13:37:47

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
weevle
 
Příspěvky: 29980
Registrován: stř 22. zář 2021 4:33:12


Zpět na Výživa, doplňky výživy...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron