Doplňky výživy

Co, kdy a jak správně jíst

Doplňky výživy

Příspěvekod mallone » pon 28. kvě 2012 19:52:53

Dobrý den, četl sem, že aby člověk při pravidelném posilování neměl trávicí potíže, měl by užívat nějaké doplňky.

Tím se myslí určitý počet sacharidu, bilkovin a popř. nějaké multivitaminy v tabletách?

Díky za rady
mallone

Re: Doplňky výživy

Příspěvekod fit-kul » úte 29. kvě 2012 7:44:38

Tak teď asi úplně přesně nechápu dotaz.
Pokud se ptáš na nevolnost při tréninku - tak ta je zpravidla způsobena konzumovaným jídlem bezprostředně před tréninkem (náprava: zmenšení porcí jídla, jíst cca 1hod před tréninkem a snaž se vyhnout tučným jídlům).

A pokud se ptáš na celkové problémy s trávením, tak to může mít nespočet důvodů (špatné naplánování jídla, příliš velké porce, nevhodné potraviny, zdravotní potíže atd. atd.)

Jinak doplňky výživy zpravidla nemají vliv na trávicí potíže (samozřejmě pokud nemají např. prošlé datum spotřeby atd.). U multivitamínů jsem se nikdy nesetkal s žádnými potížemi.

Existují také doplňky, které pomáhají s trávením potravy jako např. Papaya enzym.
Samozřejmě může pomoci i obyčejný jogurt.
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod Will » stř 08. srp 2012 9:58:14

Zdravim

Mám dotaz, chtěl bych se zeptat jestli je dobrý nápad nasadit tento protein
http://www.fitness.cz/proteiny-na-rust- ... s201600526
Když jsem začátečník a chci nabrat tak 5 kg svalové hmoty. Samozřejmě upravit podle toho stravu.

A kdyžtak jestli by mi někdo poradil jaký protein bych měl zvolit.

Předem díky za odpověď. :)
Will

Příspěvekod fit-kul » čtv 09. srp 2012 8:38:13

Will píše:Zdravim

Mám dotaz, chtěl bych se zeptat jestli je dobrý nápad nasadit tento protein
http://www.fitness.cz/proteiny-na-rust- ... s201600526
Když jsem začátečník a chci nabrat tak 5 kg svalové hmoty. Samozřejmě upravit podle toho stravu.

A kdyžtak jestli by mi někdo poradil jaký protein bych měl zvolit.

Předem díky za odpověď. :)

Odpověď viz. PM
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod weevle » čtv 14. říj 2021 22:51:49

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
weevle

Zpět na Výživa, doplňky výživy...