Ka nj? filxhan qum?sht t? dyfisht? t? l?kur?s n? tavolin?, ende t? ngrir?. Shum? kondensimi bie murin filxhan, n? fund t? kup?s gjithashtu sjell s? bashku nj? pishin? me uj?, Flanagan zbeht? t? verdh? lug? plastike sip?rfaqe t? drejt? an?sore t? kup?s
Make Newport 100. Un? nuk kan? n? humor p?r nj? koh? t? gjat? p?r t? l?vizur at? rreth or?s dy pasdite, ajo m? ftoi p?r t? shkuar n? shesh, I tha se koha ?sht? shum? e nxeht?, le t? vijn? n? sht?pin? time p?r ver?, n? nj? dat? mund t? presin p?r nj? koh? t? shkuar motit t? ftoht?, ajo tha se i k?rkoi n? m?nyr? t? vendosur m? t? ngutemi shkoni flisni mjaft urgjente p?r mua. Kam ardhur n? shesh si? ?sht? planifikuar, moti ishte i nxeht? dhe nuk kishte ask?nd rreth ecjes
Usa Gold Cigarettes For Sale Online. Ajo tha, Murong Lei, le t? shp?rb?het. E pyeta, t? dashur, ?far? po tallesh? Ajo tha seriozisht, un? nuk jam kidding, un? t? them me t? v?rtet?, un? nuk duhet t? hezitoj? nj? koh? t? gjat? p?r t? thyer deri me ju, por un? mendoj se ne nuk duhet t? zvarritet, k?shtu q? polici i keq p?r mua p?r t? k?nduar at?, ne pushim deri. E pyeta, ku ?sht? problemi, dhe ka kontradikta q? mund t? zgjidhen. Ajo tha se kontradikta ?sht? se karriera juaj nuk ka t? ardhme. Un? them, kur nj? k?ng?tare bar se nuk ka t? ardhme, dhe d?gjova treqind e gjasht?dhjet?
Marlboro Hard Cigerate, duhet t? marr? hua at?? Ajo tha, Nuk e di kur do t? jesh kampion i medaljes s? arit, mendoj se duhet t? heq dor?. Thash?, ti nuk je personi q? adhuron ari. Ajo tha se kushdo q? nuk paguan arin n?n diell, ?sht? vet?m nj? ??shtje e diskutueshme. Ok, t? uroj lumturi. M? pak se pes? minuta t? bised?s, ne p?rfundoi 16-dit?, nj?qind e tre vje?ar romance e nxeht?, t? ndri?oj? t?r? trupi im digjet, fytyra e tij papritmas dalin disa pika t? Bean djerse t? madhe, ky ?sht? nj? sinjal transmetohet p?r mua: Kjo nuk ?sht? nj? ?nd?rr, maskuar realitetin ?sht?, ju shkat?rroi, gjith?ka n? t? kaluar?n n? rrug?n e tij n? sht?pi, kam bler? nj? filxhan krem ??karamel qum?shtit, pije e saj t? preferuar i v?n? at? n? tavolin?, n? fund Un? nuk do ta l?viz. I gjeta t? gjitha gj?rat rreth saj n? dhom? dhe i vura n? nj? qese t? zez? plastike t? mbeturinave: ajo d?rgoi nj? kukull Doraemon dhe e hodhi at?, ajo e donte p?rvjetorin e par? t? k?puc?ve t? saj t? basketbollit dhe e hodhi at?, Dita e Sh?n Valentinit Ajo d?rgoi k?mish?n e nj? ?ifti dhe e hodhi at?, un? dhe fotot e saj t? postuara n? mur, t? gjith? t? p?rshtatur me nj? korniz? fotografike, duke hedhur gjith?ka, kan? nj? memorie t? ?muar. Filozof?t thon? se njer?zit nuk mund t? futemi n? t? nj?jtin lum? dy her?, nuk ka pasur dy gjethe identike. A jeni t? v?rtet? duan k?to kujtime t? paketuara n? qese mbeturinash dhe pastaj t? transportohen n? kremetor mbeturinave dhe djegur? Pasi di?ka t? humbas?
Wholesale Marlboro Red 100'S, ajo kurr? nuk do t? gjendet p?rs?ri. Edhe pas blerja e nj?jt? kukull, t? nj?jtin stil e k?puc? basketbolli, por kjo nuk ?sht? origjinale kukull dhe basketbolli k?puc?, shije ka ndryshuar. Un? hezitova. ?sht? e qart? se ajo nuk d?shiron k?to kujtime, jam vet?m dhe kam di?ka p?r t? p?rdorur, dua t? qet?sohem, mendoj p?r qum?shtin e dyfisht? t? l?kur?s s? dyfisht?. Un? eci n? dhom? gjall?, i hapur krem ??karamel filxhan qum?sht, ajo ishte e ftoht?, t? ftoht? p?rhapjen e ajrit p?r t? gjith? trupin tim me dor?. E kapa me nj? lug? lug? dhe e vura n? goj?n time. Pas nj? kafshon pak, un? dyshoni se kjo nuk ?sht? e bukur, un? drejtoj? at? me nj? pure lug?, thyer si nj? tas me qull, un? pi lop?, ajo mori disa sekonda p?r t? zhytet n? bark, si nj? derr ngr?n? nj? kafshat? si fruta xhensen, kjo nuk ?sht? edhe mbani mend se ?far? shije nuk qet?suar
Newport Short Cigareetes, un? mendoj se kjo ?sht? shum? ekstrem, para s? gjithash, k?to gj?ra jan? t? holla, dhe n?se po hedhin, me parat? e djegur drejtp?rdrejt nuk jan? t? ndryshme, s? dyti, N?se ajo t? ndryshoj? mendjen e saj, pasi duke par? p?rb?r? ka qen? nj? dhurat? e zhdukur t? gjitha, dhe se m? e v?shtir?, edhe pse rast?sisht p?rb?r? pakta, n? rast se mund t? jet?? Absolutisht a b?j?? S? fundi, un? duhet t? vishen n? dhom?, sepse k?to gj?ra b?hen m? t? bukur Jiashu Tan, n? qoft? se k?to gj?ra jan? t? zhdukur, n? dhom?n time, por u b? monoton k?shtu q? kam v?n? ata t? kthehen n? vend, pasi t? gjitha provat ?sht? se e duam nj?ri-tjetrin shum? q? hedhin hedhin, t? cil?t jan? t? gatsh?m p?r AH? Un? nuk mund ta duroj, ?sht? nj? vendim i zemr?s.