Dobrý den

Mohla bych poprosit o pomoc při sestavení jídelníčku? Ráda bych schodila nějaký ten tuk a dosáhla konečně perfektního vyrýsování, které mi ale pořád uniká, protože někde dělám chybu. Je mi čerstvě 18 a aktivně posiluji a sportuji od svých 14. Zabívám se hlavně sportovním lezením (3x -4x týdně silový anaerobní trénink zatěžující převážně horní část těla), během (3x týdně 30-40minut,pohodový jogging) a na doplnění téměř každý den Bodyrock HIIT na procvičení celého těla s extra zaměřením na břišáky. A právě přišáky jsou kámen úrazu. Už kolik let toužím po dokonale plochém břiše s vyditelnými svaly a ani gramem tuku. Nikdy se mi však nepovedlo toho dosáhnout. Potřebovala bych striktní plán, který mě dovede do cíle. Zatím jsem si veškeré programy sestavovala sama z toho, co jsem kde vyčetla a co mě naučili ve fitku. Nyní bych to ráda svěřila do rukou odborníka.
Vážím 55 kilo při 162 cm a jde mi opravdu jen o vyrýsování. Nepotřebuju nabírat objem, zároveň bych si ale ráda udržela svalovou hmotu,respektive sílu, kterou mám. Na finální váze mi taky nesejde, ale je fakt, že čím lehčí, tím líp se leze
Jak by tedy měly vypadat sacharidové vlny speciálně pro mě??
A jak bych se měla stravovat po skončení vlnění? Mohli by jste mi prosím propočítat, kolik přesně gramů bílkovin, sacharidů a tuků na den? Sama jsem se snažila o vypočítání, ale mám v tom trochu zmatek (násobení koeficientů a tak)
Předem děkuji za odpověď!
Barča