Dobrý den,
Potřebujeme poradit. Jaké cviky máme cvičit, a které proteiny byste nám doporučil zakoupit. Moc se v tom neorientujeme a nevíme, jestli je lepší použít je před tréninkem nebo po tréninku a jestli je potřeba brát je i přes noc. Případně jakou značku a přesný typ byste nám doporučil. Chceme zpevnit břišní svalstvo, prsa a ruce (bicepsy, tricepsy, ramena a trapézy). 
K dispozici k tomu máme: Činku na bench press, jednoruční činky, lavici na bench press , tyč na přítahy a boxovací pytel.
Něco málo o nás: 
Měl jsem 85kg, před rokem jsem začal trochu sportovat, změnil jsem stravu. Měl jsem více pohybu plus často jsem jezdil na kole (obden). Teď mám 71kg a měřím 180cm, mám více pohybu, ale na kole už jezdim jen o víkendu, když nepočítám pár kilometrů do práce a z práce. Nedávno jsem začal používat boxovací pytel, na fitness účely. Takže bych ho v tréninku nechtěl vynechat. Ještě bych dodal, že na trénink mám čas každý den po práci.
Kolega: Mám 83kg a 180cm, každý den jezdím na kole 10km. Myslím že pohybu mám dostatek. Dodržuji změněný jídelníček. Mám problém zhubnout břicho.