1) Dále tam píšou, že lze syrovátky nahradit jedno hlavní jídlo (např. oběd) ...jaký je váš názor?
2) Na obalu je také napsáno, že lze použít horkou či studenou vodu, ale já se chci zeptat jestli to jde nahradit
odstředěným mlékem (polotučným) ? (Protože jsem slyšel ,že mléko sráží proteiny, což je asi fáma?)
3) Můžu si dát "pouze" jednu dávku syrovátek a to zejména po tréninku?
4) Sušená syrovátka obsahují: 12,7 g bílkovin , 75,8 g sacharidů , 0,5 g tuky.
Dneska po fitku jsem si stoupl na digitální váhu a zažil jsem šok! Ukázalo mi to s boty rovných
90,0 kg , takže +/- 88,9 kg!Následně mně napadla jedna věc? Užívám již syrovátka dva týdny
ráno a po tréninku (dopoledne). Myslím si, že za to zvýšení tělesné váhy o 2,5 kg můžou syrovátka
kvůli vysokému obsahu sacharidů (75,8 g).
Ale já si je kupoval kvůli úplně odlišnému cíli a ten byl, že si je beru pro výživu svalu tkz. nouzovku po tréninku a abych zhubl (alespoň na 83 kg) , když zhruba 1h nemám co jíst...ale pak mě napadla ještě jedna věc. Obvykle mívám večer po večeři ještě hlad a nejspíš zbytečně se přejídám. Správně se má posledně jíst 2-3h před spánkem?
1) Mohl bych váhu zredukovat spinálním kolem, na kterém jsem dneska jel 20min? A o víkendu bych chodil vždy tak na 1-2h běhat.
2) Kdybych zkoušel tkz. HIIT (viz. High Intensity Interval Training ) , který spočívá ve střídání intenzivních intervalů s těmi odpočinkovými, např. 30 s budu běžet jak nejrychleji umím a pak 2 min odpočinku, takhle asi 12x opakování...tak bych spálil mnohem více podkožního tuku, než klasickým 1h během?
Tedy s toho plyne, že hubnutí můžu ještě víc podpořit (kromě chození běhat ráno na lačno)
tím, že vynechám třeba večeři či snídani a místo toho si dám syrovátka?
Zpět na Výživa, doplňky výživy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník