Tak jo je tam pár kilo nahoře ale stím co sem tam jedl a ještě to připíjení na večer sem ani nic nečekal a přiznám se že mi to bylo trochu jedno, aspoň sem si těch pár dní na vodě a ježdění na kánojkách pořádně užil 

...
Toto je správný a hlavně "zdravý" názor. Kulturistika není striktní otročina - jednou za čas si člověk musí dát volno...
Chci se jenom zeptat, furt čtu o idealni tepove frekvenci na spaleni tuku při kardiu, pak zase čtu že při vysoko intenzivnim treninku spalim vic tuku, tak by mě zajimalo jestli teda je lepši intenzivni kardio nebo ta tepova frekvcence (v mym připadě 132 - 142 ). 
Ano, jsem si vědom tohoto rozporu. Ale přitom každý z těchto tvrzení má pravdu - vše záleží o načasování. V konečném důsledku je samozřejmě rozhodující především množství spálených kalorií - v tomto ohledu jasně vyhrává názor o vysoké intenzitě tréninku, ale je zde i menší skupina lidí (kulturistů  

), kteří si chtějí zachovat i maximální množství svalové hmoty (pokud zde mluvíme o období diety) a v tomto případě se spíše volí varianta s "ideální tepovou frekvencí". 
Ale je zde i 3. varianta a to HIIT trénink, ve kterém se střídají krátké, ale velmi náročné, intervaly vysoké intenzity zátěže  s intervaly nízké intenzity zátěže, pro dočasný odpočinek. Tento trénink splňuje podmínky jak maximálního množství spálených kalorií, tak i "ochrany" svalové hmoty.
Teďka zkouším ten s tepovou frekvencí 132-142 ale zatim připadne mi to jako bych nic nedělal.... 

Ano, sám vím, jak to může být otravné - držet se neustále zpátky. Ale zase výhodou je, že takový trénink můžeš klidně provádět i 1hod v kuse - ideálně provádět ráno a budeš mít určitou jistotu, že spaluješ především tuk.