Obdivuji predem kazdeho, kdo cte me nekoncici texty! 
Tak jak jsem psal, tak i v dobe me momentalni predoperacni necinosti premyslim, vymyslim a studuji plno informaci. Vcerejsi den jsem premyslel nad zmenou predelanim treninku..
Na pocatku jsem cvicil cisty splitovy trenink, kde jsem dodrzoval urcita pravidla, procvicovani urcitych svalovych partii ci pocet cviku. Kazdy den, co jsem odcvicil dany trenink, jsem se citil spokojen a zaroven nenasycen cvicenim. Povetsinou mi hlavni cast treninku trvala okolo 30-45 minut, coz je i dobre, ale...
Vzdy jsem byl a jsem dric. Vzdy jsem makal a zaroven se snazim vzdy dosahnout lepsich a lepsich vysledku.
Premyslim proto o nasedujicim:1) Treninky jsem mel rozdelene dle svalovych skupin celkem do 4 dnu (po, ut, ct, pa)Vzhledem k vyse vypsane skutecnosti spojim pondelni a uterni treninky do jednoho. Stejne tak i ctvrtecni a patecni trenink. Timto spojenim mi vznikne vice cviku a vice svalovych partii na jeden den a ja tim snad budu uspokojen.
Vysledek:
Trenink A – prsa, ramena, břicho, stehna, hamstringy
Trenink B – bicepsy, tricepsy, záda, trapézy, předloktí,lýtka
Tímto budu mít takový mix fullbody a split treninku.
Budu rad, pokud poradite, ktere partie cvicit spis spolu v kterem terninku (A/B), jinymi slovy usporadani svalovych partii po trenincich.Treninky bych stridal spolu s dnem volna: A - volno - B - volno - A - volno - B -....
Ve dny volna bych mel bud relax, beh, plavani, nebo skakani pres svihadlo dle moznosti.
Poridil jsem si rychlostni svihadlo, ze ktereho jsem uplne nadsen. Tento druh svihadla se pouziva napriklad i v teninku boxu. Boxeri pri treninku se svihadlem ruzne stridaji nohy, coz jim velice pomaha k rychlosti nohou a zaroven se zvysuje obtiznost preskoku. Druhu preskoku je nescetne mnozstvi (+ smery vpred/vzad), coz zajiste zpestruje samotny trenink.
2) Opakovani a serieProcital jsem clanek
"Uz nechci byt HARDGAINER" a musel jsem se trochu usmat. Vzpomnel jsem si na stredni, kdyz jsem prvne chodil do posilky, drel jako kun a pritom to nebylo videt. Musim potvrdit tvrzeni "nedostatečný příjem stravy". Ja byl preci jen v puberte a nejake rady jsem bral jednim uchem dovnitr a druhym ven.
Co me zaujalo na clanku je "Serie a opakovani". Je to cast, kterou "ukradnu" a pouziju pro svuj trenink. A to nejen co se tyce maximalniho poctu opakovani rozdelenych do 3 serii, ale vcetne zvysovani vah. Myslim si, ze tento styl spolu s upravou treninku bude dostatecna zmena, ktera me nasyti.
3) Posloupnosti treninku a cilePojedu
OPET od nuly, takze budu mit z pocatku co delat, nez se dostanu po operaci na slusnou uroven. Verim ale, ze to nepotrva dele.
Cyklus vyse vypsaneho zpusobu treninku trva 4 tydny, coz je cca mesic. Rekneme teda, ze timto zpusobem udelam celkem 3 cykly (3 mesice).
Na prelomu brezen-duben, kdy dokoncim 3. cyklus, pocitam ze budu v dostatecne forme. Podle vykonu, ktere do te doby splnim, budu mit dve varianty, ale vse zalezi na vykonech:
a) [urlhttp://www.fitkul.cz/clanky/211-TMSR--trenink-maximalniho-svaloveho-rustu]"TMSR - trenink maximalniho svaloveho rustu"[/url]
b) "The 300 Spartan Workout"
Vyse sepsane beru jako jedno z mych predsevzeti na pristi rok s hlavnim cilem The 300 Spartan Workout - Final test pod 20minut!