Jerry - Profil

Pochlubte se vaším tréninkem

Re: Jerry - Profil

Příspěvekod jerry » čtv 03. říj 2013 7:33:30

Drobna poznamka.. od pondeli jsem neplanovane ze zdravotnich duvodu v nemocnici..Nikoli kvuli posilovani ;)

(Jen doufam, ze nepriberu zpet to co jsem uz schodil)
Jerry
jerry

Příspěvekod jerry » pon 14. říj 2013 5:57:19

Bohuzel, ma zdravotni insidpozice bude trvat do konce tohoto roku, coz mi nesmirne stve.. jakmile budu moct, tak hold zacnu znova..
Jerry
jerry

Příspěvekod Moning » stř 16. říj 2013 12:06:54

Držím pěsti, aby se Vám co nejdříve dařilo lépe ;) ...zdraví je důležitější než nějaké to kilo navíc....a pokud jste již jednou ve formě byl/jste, určitě se do ní budete dostávat lépe ;)
Moning

Příspěvekod jerry » stř 16. říj 2013 12:51:19

Dekuji.. Jde jen o drobnou operaci, ktera nastesti neni az tak rizikova ci ohrozujici muj zivot.. v lednu si dam zahrivaci mesic a od unora (s mesicnim zpozdenim oproti planu) "Trenink 300" :)
Jerry
jerry

Příspěvekod Moning » stř 16. říj 2013 12:58:02

Držím pěsti!!!!!!! ;) Kde je vůle, tam jde všechno ;) ...
Moning

Příspěvekod jerry » stř 23. říj 2013 4:47:27

Miluju vztek a rozcileni :D

Vcera mi rozcili sousede, kteri neustale zvoni na nas misto aby zvonili na sebe (tmavsi spoluobyvatele).
Nejdriv jsem je sel domu servat a pak jsem sel i pres zakaz doktora na bench, abych vybil sve emoce..

Tak jsem alespon zjisti, ze mam doma malo kotoucu. Dal jsem si serii po 8 opakovani s 20kg+tyc. To mi prislo lehke, tak jsem si pridal na kazdou stranu po 5kg a udelal dalsi serii po 8mi. To bylo sice fajn, ale stale lehke. Pridal jsem si proto zbytek, co jsem mel a dal jsem si 3x8 s 2x20kg+tyc :D

Pri pohledu na tyc jsem se zhrozil toho, co jsem prave udelal, ale zaroven si vzpomnel na svou stredni.

:D !! Musim si objednat dalsi kotouce !! :D

Jeste doplnim muj aktualni stav po vysazeni "diety".
Aktualne to je jiz 3 nedele od vysazeni diety. Musim konstatovat, ze ma vaha se drzi a dokonce jeste malinko klesa. Takze nejaky Jojo-efekt nehrozi, za coz jsem rad.

Az budu moct opet cvicit, tak upravim jidelnicek, ktery bude zameren na tvorbu svalstva. Zbytek tuku spalim pri tom.

Nyni vazim 83kg, coz je super. % podkozniho tuku jsem zatim nemeril, ale verim, ze taky nejak drobne kleslo. Presne udaje sem napisi zas na pocatku meho opetovneho cviceni.
Jerry
jerry

Příspěvekod fit-kul » stř 23. říj 2013 12:48:25

Vcera mi rozcili sousede, kteri neustale zvoni na nas misto aby zvonili na sebe (tmavsi spoluobyvatele).
Nejdriv jsem je sel domu servat a pak jsem sel i pres zakaz doktora na bench, abych vybil sve emoce..

Co dodat, jako motivátor k nezaplacení :lol:

Tak jsem alespon zjisti, ze mam doma malo kotoucu. Dal jsem si serii po 8 opakovani s 20kg+tyc. To mi prislo lehke, tak jsem si pridal na kazdou stranu po 5kg a udelal dalsi serii po 8mi. To bylo sice fajn, ale stale lehke. Pridal jsem si proto zbytek, co jsem mel a dal jsem si 3x8 s 2x20kg+tyc :D

To se stává docela často - po nějaké době necvičení má člověk plno energie+obrovskou chuť a výsledkem je často překvapivě vysoká váha na čince :D
fit-kul
Administrátor

Trenink (pod)vecer

Příspěvekod jerry » stř 06. lis 2013 7:29:26

Vzhledem ke skutecnosti, ze od noveho roku budu mit znacne pozmenenou pracovni dobu, tak budu muset presunout me treninky na cca 19-20. hodinu.

Nejake rady a tipy ci zkusenosti?
Jerry
jerry

Příspěvekod fit-kul » čtv 07. lis 2013 6:46:29

Hodně lidí řeší posilovnu v pozdních hodinách (jindy prostě nemají čas). Pokud na to nejsi zvyklý, tak to bude ze začátku trochu nepříjemné, ale za pár dní/týdnů (individuálně) si tělo v pohodě zvykne.
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod jerry » čtv 14. lis 2013 11:37:28

:D Obdivuji predem kazdeho, kdo cte me nekoncici texty! :D

Tak jak jsem psal, tak i v dobe me momentalni predoperacni necinosti premyslim, vymyslim a studuji plno informaci. Vcerejsi den jsem premyslel nad zmenou predelanim treninku..

Na pocatku jsem cvicil cisty splitovy trenink, kde jsem dodrzoval urcita pravidla, procvicovani urcitych svalovych partii ci pocet cviku. Kazdy den, co jsem odcvicil dany trenink, jsem se citil spokojen a zaroven nenasycen cvicenim. Povetsinou mi hlavni cast treninku trvala okolo 30-45 minut, coz je i dobre, ale...

Vzdy jsem byl a jsem dric. Vzdy jsem makal a zaroven se snazim vzdy dosahnout lepsich a lepsich vysledku.

Premyslim proto o nasedujicim:

1) Treninky jsem mel rozdelene dle svalovych skupin celkem do 4 dnu (po, ut, ct, pa)
Vzhledem k vyse vypsane skutecnosti spojim pondelni a uterni treninky do jednoho. Stejne tak i ctvrtecni a patecni trenink. Timto spojenim mi vznikne vice cviku a vice svalovych partii na jeden den a ja tim snad budu uspokojen.

Vysledek:
Trenink A – prsa, ramena, břicho, stehna, hamstringy
Trenink B – bicepsy, tricepsy, záda, trapézy, předloktí,lýtka

Tímto budu mít takový mix fullbody a split treninku.
Budu rad, pokud poradite, ktere partie cvicit spis spolu v kterem terninku (A/B), jinymi slovy usporadani svalovych partii po trenincich.
Treninky bych stridal spolu s dnem volna: A - volno - B - volno - A - volno - B -....
Ve dny volna bych mel bud relax, beh, plavani, nebo skakani pres svihadlo dle moznosti.

Poridil jsem si rychlostni svihadlo, ze ktereho jsem uplne nadsen. Tento druh svihadla se pouziva napriklad i v teninku boxu. Boxeri pri treninku se svihadlem ruzne stridaji nohy, coz jim velice pomaha k rychlosti nohou a zaroven se zvysuje obtiznost preskoku. Druhu preskoku je nescetne mnozstvi (+ smery vpred/vzad), coz zajiste zpestruje samotny trenink.

2) Opakovani a serie
Procital jsem clanek "Uz nechci byt HARDGAINER" a musel jsem se trochu usmat. Vzpomnel jsem si na stredni, kdyz jsem prvne chodil do posilky, drel jako kun a pritom to nebylo videt. Musim potvrdit tvrzeni "nedostatečný příjem stravy". Ja byl preci jen v puberte a nejake rady jsem bral jednim uchem dovnitr a druhym ven.

Co me zaujalo na clanku je "Serie a opakovani". Je to cast, kterou "ukradnu" a pouziju pro svuj trenink. A to nejen co se tyce maximalniho poctu opakovani rozdelenych do 3 serii, ale vcetne zvysovani vah. Myslim si, ze tento styl spolu s upravou treninku bude dostatecna zmena, ktera me nasyti.

3) Posloupnosti treninku a cile
Pojedu OPET od nuly, takze budu mit z pocatku co delat, nez se dostanu po operaci na slusnou uroven. Verim ale, ze to nepotrva dele.

Cyklus vyse vypsaneho zpusobu treninku trva 4 tydny, coz je cca mesic. Rekneme teda, ze timto zpusobem udelam celkem 3 cykly (3 mesice).
Na prelomu brezen-duben, kdy dokoncim 3. cyklus, pocitam ze budu v dostatecne forme. Podle vykonu, ktere do te doby splnim, budu mit dve varianty, ale vse zalezi na vykonech:
a) [urlhttp://www.fitkul.cz/clanky/211-TMSR--trenink-maximalniho-svaloveho-rustu]"TMSR - trenink maximalniho svaloveho rustu"[/url]
b) "The 300 Spartan Workout"

Vyse sepsane beru jako jedno z mych predsevzeti na pristi rok s hlavnim cilem The 300 Spartan Workout - Final test pod 20minut!
Jerry
jerry

Příspěvekod fit-kul » pát 15. lis 2013 16:21:59

Obdivuji predem kazdeho, kdo cte me nekoncici texty!

A já zase obdivuji lidi, kteří si dají záležet s náležitým popisem nejen svých cílů, ale hlavně i toho, jak těchto cílů chtějí dosáhnout. To je totiž známka toho, že dotyčný o tom opravdu přemýšlí a opravdu chce něco změnit. Takže za mě OK.

Jinak k tréninku:

Vysledek:
Trenink A – prsa, ramena, břicho, stehna, hamstringy
Trenink B – bicepsy, tricepsy, záda, trapézy, předloktí,lýtka

Cviky na partie jako trapézy a předloktí bych úplně vynechal. To jsou svaly, které dostatečně procvičíš u jiných cviků. Momentálně jsou pro tebe pouze ztrátou času - potřebuješ si dát pořádně do těla a ne se samostatně "šmrdlat" s totálně izolovanýma partiema.

Jinak velké partie jdou vždycky jako první - na jejich opravdu kvalitní procvičení je potřeba hodně energie.

Moje doporučení:
A - prsa, záda, ramena, biceps, lýtka
B - stehna, hamstringy, triceps, břicho
fit-kul
Administrátor

Příspěvekod jerry » sob 16. lis 2013 4:43:46

Super! dekuji za koment a opravu.. jeste si dam do kupy novy jidelnicek, ktery budu muset taky prekopat. Nyni uz budu drzet konstantni hodnotu bilkovin, co nejnizsi hodnotu tuku a sacharidy se mi budou stridat dle dnu, kdy cvicim ci necvicim..ale to az po operaci, kdy budu muset lezet a budu se nudit jeste vice jak nyni :D
Jerry
jerry

Příspěvekod jerry » úte 26. lis 2013 7:24:30

Poslední den před nástupem na operaci, tak jsem si trochu zkrátil čekání a sepsal jsem si tabulky s cviky

(Cviky-Série-Cílový počet opakování)

A1 - prsa, záda, ramena, biceps, lýtka
Bench-press-3-25
Pullover-3-25
Mrtvý tah-3-15
Přítahy s VČ-3-25
Tlaky na ramena s VČ za hlavou-3-25
Bicepsový zdvih s VČ-3-25
Výpony-3-45
Nadhozy-3-MAX
Kliky na opěrkách-3-MAX

B1 - stehna, hamstringy, triceps, břicho
Dřep-3-25
Výpady s VČ-3-25
Předkopávání-3-25
Zakopávání-3-25
Předklony s VČ-3-25
Francouzský tlak-3-25
Rolování s činkou-3-25
Úklony s JČ do strany-3-30
Zvedání nohou ve visu-3-MAX
Kliky na lanech-3-MAX

A2 - prsa, záda, ramena, biceps, lýtka
Tlaky s JČ-3-25
Upažování s JČ-3-25
Shyby-3-15
Přítahy s JČ-3-25
Arnoldovy tlaky-3-25
Bicepsový zdvih s JČ-3-25
Výpony-3-45
Nadhozy-3-MAX
Kliky na kruzich-3-MAX

B2 - stehna, hamstringy, triceps, břicho
Dřepy-1-20
Výpady s JČ-3-25
Předkopávání-3-25
Zakopávání-3-25
Předklony s VČ-3-25
Stahování kladky3-25
Mohamedy-3-25
Kolo-3-30
Prkno-3-MAX
Kliky na bradlech-3-MAX

Udělal jsem si celkem 4 treninky, abych nemel pouze rutinu A a B. Co se týče tréninků A, tak zde budu krom cviků po 14ti dnech měnit i polohu na Bench-pressu 0° a 45°.

Prosím o kontrolu správné posloupnosti, popřípady rady, tipy či nápady
(Koncové 2 cviky na MAX mám zařazené vesměs na pěkný závěr dle výkonů)

:) Už nyní slintám nad rozvrhem tréninků :)
:D Už abych měl po operaci :D
Jerry
jerry

PředchozíDalší

Zpět na Tréninkové zápisky