Sportovní výživa/Stimulanty a energizéry

01.03.2013 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Sportovní výživa/Stimulanty a energizéry

Název: Nitrix AVPT

Výrobce: BSN

Cena: 930 Kč / 1

Hodnocení: 1 (1-5)

Solidní nakopávač, který člověk opravdu cítí. Těch 180 tablet ale nevydrží moc dlouho.

14.06.2013 | User226 | Hodnocení: 5 (1-5)

Pro mne se stal Nitrix těžkým průserem. Přestože mám jinak firmu BSN velmi rád a bez nejmenších problémů dlouhodobě užívám jejich proteiny i třeba NO-Xplode, tak z Nitrixu jsem měl poměrně drsný stavy. Mžitky před očima, místo nakopnutí naopak silná ochablost a únava, bolest hlavy, pocity na omdlení a celkově stav, kdy jsem si až říkal, že si zavolám doktora. Zkusmo jsem si měřil tlak a tep - hodnoty úplně v pohodě, ale zkrátka v hlavě mi to dělalo strašnou paseku, takovou, jakou jsem u žádnýho jinýho přípravku nikdy nezažil a už nechci zažít. Tyto stavy se mi objevily hned po první dávce, další jsem si raději už ten den nevzal, za několik hodin vše odeznělo. Druhý den jsem to zkusil znovu, se stejným výsledkem. Pak Nitrix letěl do koše. Jenom dodávám, že jsem v žádným případě nepřekročil doporučený dávkování a nemám žádné zdravotní problémy, o kterých bych věděl. Nechci tímto nikoho odrazovat, zkušenosti ostatních jsou nejspíše silně pozitivní, mne ale absolutně nesedl :-)

27.02.2013 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Sportovní výživa/Stimulanty a energizéry

Název: Assault

Výrobce: Muscle Pharm

Cena: 900 Kč / 7

Hodnocení: 2 (1-5)

Příchuť vodní meloun - docela dobrý výrobek, chuťově příjemný, který je při tréninku cítit. Mínus je především jeho cena.

27.07.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Sportovní výživa/Stimulanty a energizéry

Název: Coffy Stimulant

Výrobce: Extrifit

Cena: 220Kč/100t

Hodnocení: 1 (1-5)

200mg kofeinu v jedné tabletě. Kvalitní a levný výrobek od dobrého českého výrobce. Kofein je standart, který by doma neměl nikdy chybět.

Banner

Nejnovější profily

AnonymousAnonymous16.08.2017
KamčaKamča01.01.2016
LucieS1711LucieS171107.02.2014
MartinVanaMartinVana06.12.2013

Nejnovější galerie

Milo 2013Milo30.08.2013
na dovolenéNale20.06.2013
ShybyMilo19.02.2013
ShybyMilo19.02.2013

Komentáře

CKD - cyklická ketogfit-kul • 24.07. 16:26

Hodnoty cukru jsou napsány v článku...

CKD - cyklická ketogVIET • 14.07. 22:44

je tedy limit kolik bych měl příjmout těch cukrů v ten carb up den ?

Bojové umění Pencak kihu • 30.06. 22:48

Ahoj, vím že je to už nějakou dobu co článek vyšel nic méně bych měl vážný zájem o nějaký seminář id

CKD - cyklická ketogfit-kul • 22.03. 15:13

6+2 - klidně ano, pohlídej si ketózu testem...

CKD - cyklická ketogEroll.61 • 17.03. 04:08

Dobrý den. Posiluji cca 6 let a vždy jsem jezdil sach. vlny. Z hlediska dodržování, únavy atd atd js

Návštěvnost webu

Online návštěvníků: 15 , registrovaných: 3