Proteiny/76% až 85% bílkovin

01.03.2013 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: Actions Whey Protein 85

Výrobce: Aminostar

Cena: 1400 Kč /

Hodnocení: 2 (1-5)

Příchuť čokoláda - docela dobrý protein s vysokým množstvím bílkovin, který trochu více pění. Na to, že je to od českého výrobce, je tento protein drahý.

26.02.2013 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: Whey Core 100

Výrobce: Nutrend

Cena: 1250 Kč /

Hodnocení: 3 (1-5)

Příchuť čokoláda-kakao: docela dobrá chuť, ale trochu moc sladká. A hrozně práší!

26.02.2013 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: 100% Whey Gold Standard

Výrobce: Optimum Nutrition

Cena: 1350 Kč /

Hodnocení: 1 (1-5)

Příchuť čokoláda - výborná chuť, složení skvělé (až na trochu nižší obsah bílkovin), rozpustnost výborná a cena přijatelná.

25.02.2013 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: CFM 100 % Whey protein

Výrobce: Smartlabs

Cena: 1600 Kč /

Hodnocení: 1 (1-5)

Čokoládová příchuť - výborný protein od českého výrobce. Super rozpustnost a velkou výhodou je, že není moc sladký, takže je možno ho bezproblému konzumovat i po delší dobu.

02.08.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: Pharma Whey

Výrobce: PhD Nutrition

Cena: 1100Kč/227

Hodnocení: 1 (1-5)

Příchuť: čokoláda, cookies Dobrý 80% protein od známého výrobce. Rozpustnost výborná, chuť na mě trochu sladká.

18.08.2011 | lebedap | Hodnocení: 2 (1-5)

Výrobek obsahuje 78% bílkovin, příchuť je banánová, rozpustnost dobrá, doporučuji dávku rozpouštět v netučném mléce (místo vody). Chuťově uspokojivé, čokoládový bude asi lepší. Cena je vzhledem k množství přiměřená.

18.07.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: WheyPro Elite 85

Výrobce: Amix

Cena: 1510Kč/2,3

Hodnocení: 1 (1-5)

Jedná se o velmi dobrý (bohužel tomu i odpovídá cena) vícesložkový protein. V příchuti čokoláda je chuť vyvážená-trochu sladká, ale v příchuti vanilka je chuť extrémně sladká-při dlouhodobé konzumaci nepitelná.

18.07.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: Rox 78

Výrobce: Aminostar

Cena: 1110Kč/1,8

Hodnocení: 3 (1-5)

Příchuť-meloun,jogurt Příjemná chuť, dobrý výrobce, ale obsahově průměrný protein za přemrštěnou cenu. Hydrolyzovaný kolagen ve složení na druhém místě???

18.07.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: Pure Whey Hydro

Výrobce: Amix

Cena: 930Kč/1kg

Hodnocení: 1 (1-5)

Příchuť-limme, vanilla Ač se může zdát příchuť v kombinaci citron a vanilka zvláštní opak je pravdou, je to výborná příchuť, kterou lze konzumovat bezproblémů pravidelně. Rozpustnost je také skvělá.

17.07.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: 100 % Iso Whey

Výrobce: Biotech Nutrition

Cena: 1360Kč/3kg

Hodnocení: 2 (1-5)

Příchuť-caramel, capuccino Směs izolátu a koncentrátu dobré chuti, ale horší rozpustnosti (práškový protein). Kvalitní aminokyselinové spektrum a velmi dobrá cena.

06.07.2011 | fit-kul
fit-kul

Kategorie: Proteiny/76% až 85% bílkovin

Název: 100 % Whey Isolate

Výrobce: Scitec Nutrition

Cena: 1160Kč/2kg

Hodnocení: 1 (1-5)

Příchuť-čokoláda Jeden z nejlepších proteinů, které jsem vyzkoušel. Má příjemnou nasládlou chuť. Tento protein konzumuji již delší dobu a stále mi chutná.

Banner

Nejnovější profily

AnonymousAnonymous16.08.2017
KamčaKamča01.01.2016
LucieS1711LucieS171107.02.2014
MartinVanaMartinVana06.12.2013

Nejnovější galerie

Milo 2013Milo30.08.2013
na dovolenéNale20.06.2013
ShybyMilo19.02.2013
ShybyMilo19.02.2013

Komentáře

CKD - cyklická ketogfit-kul • 24.07. 16:26

Hodnoty cukru jsou napsány v článku...

CKD - cyklická ketogVIET • 14.07. 22:44

je tedy limit kolik bych měl příjmout těch cukrů v ten carb up den ?

Bojové umění Pencak kihu • 30.06. 22:48

Ahoj, vím že je to už nějakou dobu co článek vyšel nic méně bych měl vážný zájem o nějaký seminář id

CKD - cyklická ketogfit-kul • 22.03. 15:13

6+2 - klidně ano, pohlídej si ketózu testem...

CKD - cyklická ketogEroll.61 • 17.03. 04:08

Dobrý den. Posiluji cca 6 let a vždy jsem jezdil sach. vlny. Z hlediska dodržování, únavy atd atd js

Návštěvnost webu

Online návštěvníků: 8 , registrovaných: 2