[phpBB Debug] PHP Notice: in file /data/web/virtuals/26433/virtual/www/application/views/frontend/kategorie.php on line 91: Undefined index: 18
Začínáme s posilováním
Gratuluji! Je skvělé, že jste se rozhodli začít s posilováním a je jedno z jakého důvodu, ať už chcete soutěžit, získat sílu pro jiný sport nebo prostě jenom pro zábavu a budování hezkého těla. Rozhodnout se posilovat je nejdůležitějším krokem k dosažení posta Celý článek >
Více než čerstvá – volba zeleniny pro každého
Naše oblíbená čerstvá zelenina většinou není dostupná po celý rok. Znamená to, že se mimo sezonu máme bez ní obejít, nebo ji konzumovat mrazenou či konzervovanou, která má představovat „hodnotnou náhradu“ čerstvé? Celý článek >
Aerobní x Anaerobní trénink
Problém je, že tuk lze spalovat pouze tehdy, pokud je k dispozici kyslík (aerobní prostředí). Pokud organismus nemá dostatek kyslíku, bude radši získávat energii ze snadno dostupného zdroje-glykogenu. A v počátečních fázích cvičení, není kyslíku dostatek (kysl Celý článek >
Sliny jsou více než jen voda v ústech
Naše sliny obsahují devadesát devět procent vody. Zbývající jedno procento však obsahuje celou řadu látek důležitých pro zažívání, pro dobrý stav zubů a pro ovlivňování růstu mikroorganismů v ústech. Celý článek >
Druhy kardio tréninků
V dnešním článku vám popíši 3 nejúčinější kardiovaskulární tréninky pro efektivní spalování tělesného tuku. Budete si moci vybrat z vysoce intenzivního kardio tréninku, vysoce intenzivního intervalového kardio tréninku a nízko intenzivního kardio tréninku – a Celý článek >
Počítání kalorií
Záleží na kaloriích nebo stačí jíst určité potraviny a zaručeně zhubnete? Je potřeba počítat kalorie nebo stačí počítat porce? Je nutné vést jídelní deník? Je počítání kalorií do konce života nereálné nebo je to jen část ceny, kterou zaplatíte za lepší tělo? Z Celý článek >
Potravinová aditiva
Aditivní látky jsou užívány pro zlepšení chuti, textury, trvanlivosti a nutričních vlastostí potravin. Vzhledem k tomu, že zájem spotřebitelů vede v mnoha případech k nesprávné interpretaci významu a funkce aditiv, jsou v článku uvedena základní fakta o někter Celý článek >
Vytvořte si vlastní plán spalování tuků!
V tomto článku vám vysvětlím, jaké činnosti jsou nejvhodnější pro spalování tuků a jak často a dlouho je potřeba je provádět. Samozřejmě více není vždy lépe, takže i tento článek shrnuje rizika nadměrného kardia na silový trénink. Celý článek >
Kravské mléko, jeho zpracování a vliv na zdraví
Konzumace mléka s nižším obsahem tuku je běžně doporučována. Proti tomuto názoru však odstranění tuku podstatně ovlivňuje obsah dalších živin. Další zpracování, jako je pasterace, má jen malý vliv na celkové nutriční výhody jeho konzumace. Celý článek >
Trénink pro ženy: zadek a stehna
Mezi oblasti, kde se ženám nejvíce ukládá tuk, patří bezesporu zadek a stehna. Klíčem ke ztrátě tělesného tuku v těchto místech je kombinace silového tréninku, kardiovaskulárního cvičení a vyváženého stravovacího plánu. Celý článek >

Recepty: Dokonalá snídaně
Každý má rád na snídani něco jiného. Někdo si namaže chleba s paštikou, ohřeje si fazole s párkem, připraví si kornfleiky s mlékem nebo si dá vlašák s rohlíkem či nesnídá vůbec. V dnešním receptu vám ukáži přípravu "dokonalé" snídaně. Takové snídaně, která spl Celý článek >
Využitelnost živin v potravinách
Při konzumaci potravin nebo nápojů se živiny uvolňují z matrice, přecházejí do krve a jsou dopravovány k cílovým tělesným tkáním. Ne všechny živiny však mohou být využívány ve stejném rozsahu. Jinými slovy, liší se svojí využitelností. Právě znalost využitelno Celý článek >
Spalovat tuky a zároveň budovat svalovou hmotu?
Vyrýsovaná, svalnatá postava je snem a cílem snad všech kulturistů a fitness nadšenců. Jak se blíží léto - sezóna obnažených těl, tak všichni začínají přemýšlet, jak se zbavit tukových zásob, které se nashromáždily během zimního období. Takže začneme rýsovat a Celý článek >
Chvála brambor
Brambory představují běžnou složku ve stravě většiny Evropanů, avšak někdy je jejich význam ve výživě přehlížen. Mezi pokrmy připravenými z brambor existují velké rozdíly v jejich nutriční hodnotě v závislosti na způsobu přípravy, což do značné míry ovlivňuje, Celý článek >
Přihlášení
Diskusní fórum
- I've been surfing online • 16.11 14:59 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:58 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:57 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:56 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:54 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:53 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:52 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:51 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:50 • weevle
- I've been surfing online • 16.11 14:49 • weevle
Komentáře
CKD - cyklická ketog • fit-kul • 24.07. 16:26Hodnoty cukru jsou napsány v článku...
CKD - cyklická ketog • VIET • 14.07. 22:44je tedy limit kolik bych měl příjmout těch cukrů v ten carb up den ?
Bojové umění Pencak • kihu • 30.06. 22:48Ahoj, vím že je to už nějakou dobu co článek vyšel nic méně bych měl vážný zájem o nějaký seminář id
CKD - cyklická ketog • fit-kul • 22.03. 15:136+2 - klidně ano, pohlídej si ketózu testem...
CKD - cyklická ketog • Eroll.61 • 17.03. 04:08Dobrý den. Posiluji cca 6 let a vždy jsem jezdil sach. vlny. Z hlediska dodržování, únavy atd atd js
Návštěvnost webu
Online návštěvníků: 4 , registrovaných: 1









