Zajímavosti

Zázvor – univerzální koření

Zázvor – univerzální koření

Autor: fit-kul | 14.02.2012 19:45 | Komentářů: 1

Zázvor je koření s dlouhou historií. Ve starověku byl na Dálném Východě znám a běžně používán jako "univerzální lék", jeho hojivé schopnosti velebil i Konfucius. U Římanů bylo rozšířeno používání zázvoru v malých množstvích jako koření dodávající pokrmu správn Celý článek >

Snídaně rozhodujícím článkem snižování nadváhy

Snídaně rozhodujícím článkem snižování nadváhy

Autor: fit-kul | 12.02.2012 15:18 | Komentářů: 0

Podle nejnovější americké studie, publikované v časopisu Obesity Research, je více než pravděpodobné, že každodenní konzumace byť jen "decentní" snídaně může být u osob s nadváhou klíčem k odstranění přebytečných kilogramů. Celý článek >

Jak zjistit složení těla a procentuální podíl tuku

Jak zjistit složení těla a procentuální podíl tuku

Autor: fit-kul | 09.02.2012 19:52 | Komentářů: 0

Nejčastější metody měření složení těla a množství tělesného tuku. Celý článek >

Vitamin C v ovoci a zelenině

Vitamin C v ovoci a zelenině

Autor: fit-kul | 08.02.2012 17:17 | Komentářů: 0

Uvádějí se denní doporučená množství vitaminu C podle tabulek DACH a obsah vitaminu C v některých druzích ovoce a zeleniny. Celý článek >

TOP 5 zbytečných suplementů

TOP 5 zbytečných suplementů

Autor: fit-kul | 04.02.2012 19:27 | Komentářů: 0

V dnešní záplavě různých suplementů výživy, které slibují téměř zázračné hubnutí minimálně 15kg tělesného tuku za měsíc nebo naopak extrémně rychlé nabírání svalové hmoty, je velmi snadné stát se obětí těchto nekalých reklamních praktik. Ale ve skutečnosti boh Celý článek >

7 způsobů, jak si ublížit v posilovně

7 způsobů, jak si ublížit v posilovně

Autor: fit-kul | 03.02.2012 20:56 | Komentářů: 0

Posilovna nabízí tolik různých variací cviků, že to člověka přímo vybízí, aby vyzkoušel všechny. Bohužel, pokud člověk nebude vědět co a jak správně dělat, může velmi lehce přijít k úrazu. Naučte se, jak se vyhnout zranění a získat maximum z vašeho tréninku dí Celý článek >

Co si představujete pod slovem výživa?

Co si představujete pod slovem výživa?

Autor: fit-kul | 02.02.2012 20:15 | Komentářů: 0

Lidé v současné době žijí déle než dříve. V 19. Století byla průměrná délka života 40 let, zatímco nyní skoro 80. Mimo významné zlepšení hygienických podmínek o pokroku v lékařské péči není pochyb o tom, že značnou měrou k tomuto stavu přispělo i zlepšená dost Celý článek >

Nejčastější důvody ukončení cvičení

Nejčastější důvody ukončení cvičení

Autor: fit-kul | 02.02.2012 19:54 | Komentářů: 0

Vyhněte se těmto častým chybám při cvičení a dočkáte se skutečných výsledků. Celý článek >

Mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba

Autor: fit-kul | 31.01.2012 20:21 | Komentářů: 0

Mikrovlnná trouba je již poměrně dlouhou dobu nedílnou součástí každé kuchyně. Ale stále existuje mnoho mýtů a pověr, které odrazují od používání mikrovlnné trouby. Celý článek >

Šest pověr o výživě

Šest pověr o výživě

Autor: fit-kul | 29.01.2012 14:23 | Komentářů: 0

Pojďme se podívat na šest nejčastějších mýtů o správné výživě. Celý článek >

Nutriční aspekty absorpce vápníku

Nutriční aspekty absorpce vápníku

Autor: fit-kul | 19.01.2012 19:57 | Komentářů: 0

Při nízkém příjmu vápníku se zapojuje aktivní proces absorpce. Významnou roli hraje vitamin D, tuk absorpci nezvyšuje. Celý článek >

Kouřový bod

Kouřový bod

Autor: fit-kul | 10.01.2012 19:14 | Komentářů: 0

Dáte pánev na sporák, nalijete trochu oleje, zapnete sporák a najednou vám zazvoní telefon. Několik minut rozptýlení a z vaší pánve se valý hustý kouř nevábné vůně. Co se to stalo? Vždyť jsem ještě ani nezačal vařit. Stalo se to, že jste právě dosáhli kouřovéh Celý článek >

Kontrola kvality potravin 2011

Kontrola kvality potravin 2011

Autor: fit-kul | 07.01.2012 18:10 | Komentářů: 0

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) se stále častěji setkává s případy, kdy není dodržena odpovídající kvalita potravin nabízených v tržní síti. I když v oblasti bezpečnosti potravin je situace v České republice a celé střední Evropě velmi dobrá, Celý článek >

Isomaltulóza - cukr příští generace

Isomaltulóza - cukr příští generace

Autor: fit-kul | 05.01.2012 14:28 | Komentářů: 0

Isomaltulóza se vyznačuje nižším glykemickým indexem, pomalým štěpením, úplným využitím ve střevě a stabilitou v kyselém prostředí. Celý článek >

Banner

Nejnovější profily

AnonymousAnonymous16.08.2017
KamčaKamča01.01.2016
LucieS1711LucieS171107.02.2014
MartinVanaMartinVana06.12.2013

Nejnovější galerie

Milo 2013Milo30.08.2013
na dovolenéNale20.06.2013
ShybyMilo19.02.2013
ShybyMilo19.02.2013

Komentáře

CKD - cyklická ketogfit-kul • 24.07. 16:26

Hodnoty cukru jsou napsány v článku...

CKD - cyklická ketogVIET • 14.07. 22:44

je tedy limit kolik bych měl příjmout těch cukrů v ten carb up den ?

Bojové umění Pencak kihu • 30.06. 22:48

Ahoj, vím že je to už nějakou dobu co článek vyšel nic méně bych měl vážný zájem o nějaký seminář id

CKD - cyklická ketogfit-kul • 22.03. 15:13

6+2 - klidně ano, pohlídej si ketózu testem...

CKD - cyklická ketogEroll.61 • 17.03. 04:08

Dobrý den. Posiluji cca 6 let a vždy jsem jezdil sach. vlny. Z hlediska dodržování, únavy atd atd js

Návštěvnost webu

Online návštěvníků: 14 , registrovaných: 1